viernes, 6 de marzo de 2020

COCIDO DE ENTROIDO FÓRA DE FECHA.


   Cos repolos do invernadero e demais ingredientes, fixemos e disfrutamos dun riquísimo cocido este xoves pasado.
    


    O acompañamento do repolo era: costela, carniña, uns ovos con pimentón, chourizos de carne (botáronse de menos os de cabazo, alomenos para min e algún compañeiro/a mais) e algún secreto máis. 
   Todos e todas demos boa conta do manxar que tiñamos diante dos ollos, que facían chirivitas ao ver as cousas ricas que había.










    A próxima repetición dunha comida coma esta, independentemente do menú, que sexa prontro, xa que o pasamos moi ben, tanto polo menú como pola compañía.




   É unha pena que non se poidan mandar o aroma polos ordenadores porque era impresionante.



Sonia e Martín.




1 comentario:

  1. Que ben coidados estan os repolos e sobretodo a auga non lle falta.
    Menudo xantar,xa vexo que coidades moi ben a dieta.
    Inda que non teñamos aroma do cocido, a min faise a boca auga.
    QUE PINTAZA TEN TODO.

    ResponderEliminar